Doelpuntenkermis op Vrasene

Geschreven door Stefan Claus op .

20638345 1654283857923365 2967441941459544595 nTemse en Vrasene hebben er woensdagavond een leuke oefenpot van gemaakt. Beide teams waren goed bij schot, dat zorgde voor een 4-4 gelijkspel. KSV speelde met een ultieme mix van jonge beloftevolle spelers en enkele gevestigde namen. Na de pauze speelde KSV met een bijna uitsluitend beloftenelftal.

Voor de pauze zorgden Loriers en Spies voor een 0-2 voorsprong. Beide teams verzilverden nadien ook nog een strafschop. Voor KSV zette Kudimbana die feilloos om. Na de pauze milderde de thuisploeg meteen tot 2-3. Kudimbana diepte de marge opnieuw uit tot twee doelpunten.

Een kwartier voor het einde knokte Vrasene zich opnieuw in de wedstrijd en tien minuten voor tijd stond de gelijkmaker op het bord. Een leuk schouwspel, verzorgd door beide ploegen, met de toeschouwers als winnaar.

De competitiekalender op uw smartphone

Geschreven door Stefan Claus op .

iStock 84784899 XXLARGENet als vorig seizoen maakt KSV Temse gebruik van een webapp om alle voorbereidings-, oefen- en competitiewedstrijden eenvoudig in uw digitale kalender te laden.

Surf naar de online kalender en abonneer u meteen. Een uitgestelde of verplaatste wedstrijd wordt automatisch in uw agenda gesynchroniseerd. Voorts vindt u bij uitwedstrijden steeds het adres.

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan ons dan zeker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T1: "Spelers om er iets moois van te maken"

Geschreven door Stefan Claus op .

20424221 1643341619017589 5078665247143643313 oMet Bart Selleslags haalde onze club een jonge, maar desondanks al vrij ervaren trainer in huis. Onze coach debuteerde als T1 bij SK Beveren. Nadien ging hij naar Berchem en Bornem waar hij, nadat hij zijn handtekening bij Temse zette, eind maart werd ontslagen.

Barbecue voor Temse-Lebbeke

Geschreven door Stefan Claus op .

DSC 0038KSV Temse wil er komende zondag op eigen veld in de vierde ronde van de Beker van België een echt volksfeest van maken. Onze club organiseert daarom een heuse zomerbarbecue.

Een overwinning tegen FC Lebbeke zou in de vijfde ronde een topaffiche tegen Cercle Brugge opleveren. Een reden te meer om onze club naar een overwinning te schreeuwen.

 

Temse bekert verder

Geschreven door Stefan Claus op .

02-Temse - Hamme-03KSV mag dankzij een doelpunt van Glouftsis een ronde verder in de Beker van België. De treffer van de spits volstond voor een Arsenal-score op het veld van Eppegem. In de volgende ronde krijgt blauw-wit het bezoek van FC Lebbeke.

Temse had het niet onder de markt op het veld van Eppegem en had voortal in de eerste periode een sterke Deloose nodig om in de wedstrijd te blijven. Na een misverstand in de thuisdefensie zette Glouftsis de 0-1 op het bord. Ondanks twee rode kaarten (Van Hoevelen en Kil) en dankzij een sublieme doelman bekert KSV nog een ronde verder. Mits een overwinning wacht in de vijfde ronde een duel tegen Cercle Brugge.

KSV houdt galavoorstelling tegen Knokke

Geschreven door Stefan Claus op .

20638345 1654283857923365 2967441941459544595 nKSV Temse heeft woensdag met forfaitcijfers afstand genomen van Knokke. De kampioen van vorig seizoen onderging een wedstrijd lang de wet van de sterkste.

De troepen van coach Selleslags namen de wedstrijd meteen in handen en dat resulteerde in een vroegere opener van Martin. Nog voor het kwartier had Kabir de score al verdubbeld. Nog voor de rust diende Glouftsis de bezoekers al de genadeslag toe.

Na de pauze gingen beide trainers aan het wisselen, maar dat temperde het KSV-enthousiasme niet. Opnieuw Glouftsis en Kil vanop de stip zorgden voor de 5-0 einduitslag en meteen ook de grootste uitschieter in deze voorbereiding. KSV heeft het nodige vertrouwen getankt voor de volgende bekeropdracht op het veld van Eppegem komende zondag.

Flanders Cup: videoverslag 2017

Geschreven door Stefan Claus op .

20626904 1652275918124159 5736097425248429209 oDe jubileumeditie van de Flanders Cup is achter de rug. Drie dagen lang gaven 27 clubs en 76 teams het beste van zichzelf.

Sportbeat maakte een sfeerverslag van het tornooi en huisfotograaf Erik Westerlinck maakte met zijn foto's van het tornooi een blijvende herinnering.

Temse na strafschoppen naar volgende ronde

Geschreven door Stefan Claus op .

DGjSmNtXUAELMGtKSV Temse mag het in de derde ronde van de Beker van België opnemen tegen Eppegem, al kostte dat wel bloed, zweet en tranen. Op het veld van Blankenberge had blauw-wit namelijk strafschoppen nodig om door te stoten in het bekertornooi.

De thuisploeg kwam in de eerste helft dankzij een elfmeter op voorsprong. Niet veel later herstelde KSV zich van die mokerslag, dankzij de gelijkmaker van Virgone. In de tweede helft ging KSV gretig op zoek naar de winnende treffer. Een treffer van Seppe Kil spatte nog uiteen op de lat, maar uiteindelijk moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Daarin faalde de thuisploeg eenmaal en bij 4-4 kon Kudimbana de wedstrijd in een definitieve plooi leggen. Dankzij een feilloze strafschoppenserie mag Temse een ronde verder in de beker.

Meer foto's en beeldmateriaal vindt u op onze Facebook-pagina.

Melsele - Temse 1 -2

Geschreven door Tommy Van San op .

DGPdNULXkAIvsLDTegen een goed en verdienstelijk spelend Svelta Melsele heeft Temse zijn vierde oefenwedstrijd met het kleinste verschil gewonnen. Blauw-wit (in de voorbereiding nog in het geel) maakte het verschil in de eerste helft, dankzij treffers van Van Hoevelen en Glouftsis.

Kort na de pauze zorgde de thuisploeg voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam het niet meer. Zo tankt Temse opnieuw een klein beetje vertrouwen, met het oog op de moeilijke verplaatsing komend weekend voor de Beker van België in Blankenberge.